Atlético voitti sunnuntai-iltana Eibarin maalein 3-2.

Atlético on voittanut siten kaikki kolme pelaamaansa La Liga -ottelua ja johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Atlético on ainoa La Liga -seura, joka on voittanut kaikki ottelut maajoukkuetaukoon mennessä.

Eibar sai kamppailuun loistavan lähdön. Charles puski vieraat johtoon seitsemän minuutin jälkeen ja Anaitz Arbillan laukaus kimposi kymmenen minuuttia myöhemmin Atlético-puolustajista ohi Jan Oblakin. Eibar johti ottelua kahdella maalilla vain 19 minuutin jälkeen.

Atlético aloitti takaa-ajon hetkeä myöhemmin. Diego Costa syötti komeasti João Félixin avopaikkaan, eikä portugalilainen epäonnistunut. Maali oli Félixin ensimmäinen virallisessa ottelussa Atléticon paidassa.

Diego Simeone reagoi tilanteeseen tauolla ja otti pirteästi viime viikonloppuna esiintyneen Vitolon kentälle. Päätös osoittautui oikeaksi. Vitolo toi Atléticon tasoihin vain hetkeä myöhemmin ja onnistui siten jälleen maalinteossa. Vitolo teki viime viikolla Atléticon voittomaalin Leganésin verkkoon.

Simeone onnistui myös toisessa vaihdossaan. Ottelun lopussa kentälle vaihdettu Thomas iski Atléticon voittomaalin lisäajalla komean yksilösuorituksen päätteeksi.