The Telegraphin mukaan Arsenal tulee hankkimaan Dani Ceballosin Real Madridista ensi kauden kattavalla lainasopimuksella.

Ceballos on yksi Espanjan jännittävimmistä lupauksista, mutta hän ei ole onnistunut lukittamaan paikkaansa Real Madridin ykkösmiehistössä. Espanjan maajoukkuemies pelasi viime kaudella vain 23 La Liga -ottelussa, aloittaen niistä 13.

22-vuotias keskikenttäpelaaja janoaa uutta tilaisuutta ja säännöllistä peliaikaa, mitä Zinédine Zidane ei kuitenkaan voi tarjota tällä kaudella.

Arsenal haluaa hankkia Ceballosin Aaron Ramseyn tilalle, Telegraph jatkaa. Walesilaistaituri siirtyi tänä kesänä Juventukseen, kun hänen sopimuksensa Emiratesilla tuli päätökseen.

Ceballos, jota ollaan yhdistetty kesän aikana myös Tottenhamiin, kertoi aiemmin kesällä tavoitteistaan tulevalle kaudelle.

– Jos lähden Real Madridista, haluan pelata joukkueessa jossa tunnen oloni tärkeäksi. Haluan osoittaa kykyni pelata missä tahansa Euroopan huippujoukkueessa. Olen nuori pelaaja joka haluaa pelata ja menestyä. En halua jälleen yhtä vuotta ilman peliaikaa.