Jota kuinkin jokaiselle pitäisi olla hiljalleen selvää, että James Rodríguezille ei löydy tilaa Zinédine Zidanen Real Madridista. James on viettänyt viimeiset kaksi kautta lainalla Bayern Münchenissä, eikä paluuta Santiago Bernabéulle ole näköpiirissä. Viimeksi sunnuntaina James kertoi lehdistölle, ettei ole edes keskustellut Zidanen kanssa tulevaisuudestaan.

Vahvimmin kolumbialaista on viety huhuissa Napoliin, jota valmentaa miehen entinen valmentaja Real Madridista, Carlo Ancelotti. Napoli on tiettävästi jopa valmis antamaan Jamesille aikanaan Diego Maradonan kantaman kymppipaidan.

Cadena SER -kanavan mukaan heinäkuussa 28 vuotta täyttävä James ei aio kuitenkaan tulevaisuutensa suhteen hoppuilla. Real Madrid sen sijaan myisi pelintekijän mieluiten mahdollisimman pian, ja jos mahdollista, ulkomaille.

[readmore from=Rodriguez-James]

SER kertoo Jamesin kuitenkin odottelevan, josko hänelle aukeaisi tilaisuus siirtyä naapuriseura Atlético Madridiin. James tietää, että mikäli Atlético päättää luopua Ángel Correasta ja Vitolosta, voisi Kolumbian maajoukkueen kapteenille avautua raitapaidoissa tontti.

James viihtyy hyvin Madridissa ja on tiettävästi valmis odottelemaan mahdollisimman pitkään, joska hänelle tarjoutuisi mahdollisuus siirtyä Atléticoon. SER kuitenkin tähdentää, että mahdollisuudet Atlético-siirron toteutumiselle ovat hyvin pienet, mutta James haluaa siitä huolimatta kortin katsoa.