Cristiano Ronaldo poistui Real Madridista viime kesänä ja siirtyi noin 117 miljoonalla eurolla Juventukseen.

Real Madridin seurapresidentti Florentino Pérez kommentoi Ronaldon poistumista ensimmäistä kertaa julkisuudessa maanantain ja tiistain välisenä yönä. Pérez käväisi El Transistorin haastattelussa.

Monet kyseenalaistivat viime kesänä sen, miten Real Madrid ei hankkinut tähdelleen korvaajaa.

– Cristianon korvaaminen on hyvin vaikeaa. Meillä oli loistavia pelaajia, jotka olisivat voineet korvata hänet. Esimerkiksi Marco Asensio, Gareth Bale ja Vinícius. Päättyneen kauden ongelmamme ei ollut se, ettemme hankkineet hänelle korvaajaa.

Ronaldo sai viime vuonna Espanjan oikeudelta noin 18 miljoonan euron sakot veronkierrosta. Pérezin mielestä se ei johtanut Ronaldon siirtoon.

– Hän ei koskaan sanonut, että Real Madridin pitäisi maksaa se sakko. Ne ovat huhuja, joita pyörii jatkuvasti medioissa, mutta eivät pidä paikkaansa. Hän halusi vaihtaa maisemaa ja löysi Juventuksen. Se oli kaikille hyvä kauppa. Hän halusi uusia haasteita ja löysi Torinosta uuden perheen, kuten hän on sanonut. Hän oli päättänyt lähteä, Pérez totesi.

– Ronaldo ei koskaan luonut ongelmia Real Madridissa. Hän oli ammattilainen ja muistan hänet parhaana pelaajana, jonka olemme hankkineet. Hän oli aina esikuvallinen pelaaja ja täysiverinen ammattilainen.