Real Madridin ja Espanjan kapteenilla Sergio Ramosilla oli tiistaina juhlaottelu. Espanja voitti Maltan nihkeästi 2-0, mutta samana päivänä tuli kuluneeksi 14 vuotta Ramosin A-maajoukkuedebyytistä (Kiinaa vastaan vuonna 2005). Lauantaina 33 vuotta täyttävä Ramos sivusi myös Iker Casillasin nimissä olevaa voittoennätystä maajoukkueessa, sillä voitto oli miehelle jo 121:s.

Kaukana ei ole enää Casillasin ykköspaikka ottelutilastossakaan, sillä Ramos on maalivahdista enää neljän ottelun päässä. Malta-peli oli Ramosille 163. A-maaottelu. Näissä peleissä Ramos on tehnyt 18 maalia ja antanut seitsemän maalisyöttöä. Luis Enriquen valmentajakaudella Ramos on ollut viidellä maalillaan joukkueen paras maalintekijä.

Ramos oli Casillasin saavuttamisesta voittotilastossa luonnollisesti mielissään.

– Iker tuntee minut maajoukkueessa aloittamisestani lähtien. Hän tärisee jo. Hän on aina sanonut minulle, että olen ainoa, joka voi ohittaa hänet. Iker on elävä legenda ja lolen ylpeä siitä, että olen hänen tasollaan. Ennätykset on tehty rikottaviksi, Ramos kommentoi AS:n mukaan.

[readmore from=Ramos-Sergio]

Lehdistö tiedusteli topparin kantaa myös väitteisiin tämän oletetun suuresta vallasta Real Madridin sisällä. Ramos kiisti nämä olettamukset suorasanaisesti.

Zinedine Zidanen paluu on hieno uutinen koko joukkueelle, mutta minä en ole ottanut komentoa. Tällaisten asioiden päättäminen ei kuulu minun tehtäviini, vaikka jotkut ihmiset väittävätkin Sergio Ramosin päättävän asioista. Se on kuitenkin muiden homma, ja me pelaajat sopeudumme niihin päätöksiin, Ramos vakuutti.