Atlético Madrid sai tänä kesänä pidettyä Antoine Griezmannin riveissään, mutta vielä ei kannata huokaista helpotuksesta.

Siinä missä seura sai Barcelonan kosiskelut torjuttua, nyt on jo seuraava kosija ilmoittautunut halukkaaksi. Bayern München hakee uutta supertähteä, ja Bild-lehden mukaan Bayern haluaa nimenomaan Griezmannin. Saksalaisseura haluaisi tehdä siirron ensi kesänä.

Bayernin hyökkäyspään kassamagneeteista Franck Ribéry on jo 35- ja Arjen Robben 34-vuotias. Hyökkäysosastolle kaivataan siis piakkoin uutta verta.

Griezmann oli tosiaan lähellä siirtyä Barcelonaan. Vielä tänä kesänä miehen ulosostosumma oli 100 miljoonaa euroa. Ranskalainen päätyi kuitenkin tekemään Atletin kanssa rahakkaan jatkosopimuksen, jonka myötä ulosostopykäläkin nostettiin 200 miljoonaan.

Se ei ole Bildin mukaan Bayernille ongelma. Bayern on lehden mukaan valmis vaikka lyömään 200 miljoonaa euroa pöytään jos Griezmannin hankkiminen sitä vaatii.

Sitä ennen Bayernin pitäisi kyetä vakuuttelemaan Griezmann. Miehen kun ei ole pakko siirtyä, mikäli hän ei itse halua. Griezmannin mielipiteeseen voi vaikuttaa merkittävästi se, miten Atleti sijoittuu eri kilpailuissa tällä kaudella.