Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modric on italialaisen Internazionalen tähtäimessä. Kerroimme aiemmin maanantaina, että siirron syntymisessä on vielä useita mutkia, lue juttu. Ainakin Inter on turvaamassa Modricille hyvät ansiotulot uran viimeisille vuosille.

Italialaisen Corriere dello Sportin mukaan Inter nimittäin tarjoaa Modricille mahdollisuutta siirtyä Kiinaan rahakkaalla sopimuksella sen jälkeen, kun sopimus Interin kanssa umpeutuisi. Interin taustoissa hääräävä Suning Holdings Group mahdollistaisi siirron heidän omistamaansa Jiangsu Suningiin sen jälkeen, kun sopimus Interin kanssa päättyisi.

Inter on tarjoamassa Modricille neljän vuoden sopimusta, jonka jälkeen keskikenttäpelaaja voisi siirtyä Kiinan pääsarjaan tienaamaan vielä isot rahat ennen eläkepäiville siirtymistä. Neljän vuoden päästä Modric on 36-vuotias.

Samankaltainen siirto nähtiin, kun 31-vuotias hyökkääjä Eder siirtyi viime kauden päätteeksi Interistä Jiangsu Suningiin.

Tällä hetkellä lehdet kirjoittavat, että Modric todella harkitsee siirtymistä Interiin. Toisaalta Real Madrid ei ole päästämässä kultakimpalettaan halvalla. Seuran puheenjohtaja Florentino Pérez ilmoitti, ettei Modric liikahda mihinkään ilman, että Modricin ulosostopykälä 750 miljoonaa euroa maksetaan.