[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Levante-Alavés
Lauantaina 30.9 klo 19.30
La Liga

Kotijoukkue Levante yrittää päästä takaisin voittokantaan ruman 0-4-tappion jälkeen, jonka se koki Real Betisin vieraana. Sitä ennen Levante käytti tilaisuutensa sekasortoisen Real Sociedadin kustannuksella ja voitti toissa kierroksella 3-0. Levante on varmasti yllättänyt monet tasaisilla otteillaan, takana on upeat 1-1-tasapelit niin Valenciaa kuin Real Madridiakin vastaan.

Jotta paikka keskikastissa säilyisi, tämänkaltaiset ottelut selkeästi heikompaa vastustajaa vastaan tulisi voittaa helpohkosti. Ottelu onkin hyvä testi kotijoukkueelle, joka ei ole tottunut pelaamaan ennakkosuosikin asemassa.

Alavés pelaa umpisurkeaa kautta. Etukäteen tiedettiin, että vaikeaa tulee olemaan, mutta nähdyt otteet ovat silti olleet pienoinen yllätys. Kauden kuudesta ensimmäisestä ottelusta saldona on kuusi tappiota. Edellisellä kierroksella joukkue sentään sai kauden avausmaalinsa tehtyä Real Madridia vastaan, mutta maaliero on silti surkea 1-10.

Otteet vieraskentällä eivät ole olleet aivan umpisurkeita, sillä takana ovat niukat 0-1- vierastappiot Celtan ja Deportivon vieraana. Toivoa siis on, mutta palloa on alettava laittaa tiheämmin maaliverkkoihin, tai kausi on ohi ennen joulukuuta. Tuore päävalmentaja Gianni De Biasin on tiukan paikan edessä, jotain pitäisi keksiä takalukossa olevan joukkueen kanssa. Alavés ei ole kuitenkaan niin huono joukkue kuin mitä lopputuloksia katsomalla voisi luulla. Hallitseva mestari Real Madrid joutui oikeasti tiukoille viime kierroksella.

Poissaolot

Kotijoukkue Levantelta poissa ovat Iván Lopez, Roger Marti, Jason sekä Jefferson Lerma. Alavésin riveistä poissa ovat ainakin Héctor Hernández, Víctor Laguardia Cisneros sekä mahdollisesti Bojan.

Arvio

Kotijoukkue Levante on otteluun lähdettäessä selkeä ennakkosuosikki. Alavés on vieraissakin jokseenkin yllätysvalmis, etenkin uuden päävalmentajan vuoksi, mutta kuvioita varmasti hierotaan uudestaan ja uudestaan alkavan maajoukkuetauon aikana. Tämä ottelu tullee liian aikaisin vierasjoukkueelle. Edelliset kohtaamiset joukkueilla ovat kahdeksan vuoden takaa, joten historia ei tarjoa apua tällä kertaa.

Levante voittaa
Kerroin 1.85

Alaves jää ilman maalia
Kerroin 2.25

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]