Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone oli erityisen tyytyväinen sunnuntain 3–0-kotivoittoon ottelussa Valenciaa vastaan.

– Pelattuamme torstaina reagoimme erittäin hyvin fyysisesti ja henkisesti näimme sen, mitä piti tehdä. Joukkue iski ensimmäisellä puoliajalla, ja olisimme voineet tehdä enemmän maaleja, Simeone kertasi.

– Barcelona-tappiota lukuun ottamatta olemme pelanneet hyvin, olemme säilyttäneet linjan ja yritämme tulla vahvemmaksi ottelu ottelulta. Jokainen ottelu on kuin finaali, ja katsotaan kuka on vahvin, hän jatkoi.

Atlético pitää La Ligassa nelospaikkaa, kun pelaamatta on 12 kierrosta. Simeonelle kamppailu oli jo 200:s madridilaisten peräsimessä.

– Rehellisesti sanoen en koskaan kuvitellut pääseväni 200 peliin seuran kanssa. Olen onnellinen paikassa, jossa olen. Minulla on ryhmä pelaajia, jotka ovat vaikeuksista huolimatta pelanneet sydämellä viiden vuoden ajan, argentiinalainen tuumi.

– Tänään he osoittivat joukkueen olevan sitoutunut. Toivon meidän saavuttavan tasaisuuden, jota olemme kaivanneet.

Maalintekijä Antoine Griezmannin mukaan Atléticon pelaajat olivat onnellisia siitä, että sairaalasta päässyt Fernando Torres oli paikan päällä seuraamassa ottelua.

– Olen erittäin onnellinen ja tyytyväinen esitykseen. Työn on jatkuttava. Halusimme kolme pistettä ja pelata hyvin. Sen juuri teimme. Olemme erittäin onnellisia ja onnellisia siitä, että Fernando on kanssamme. Toivottavasti hän palaa niin pian kuin mahdollista, ranskalainen tiivisti.

Lähde: Goal.com