Dortmund isännöi illalla Real Madridia Mestarien liigan lohkovaiheen toisen kierroksen huippukamppailussa. Kun kaksi lohkon ennakkosuosikkia iskevät yhteen, niin lähtökohtaisesti luvassa on todella tasainen mittelö.

Isäntien päävalmentaja Thomas Tuchel kommentoi eilen lehdistötilaisuudessa ottelua monelta kantilta.

– Tietenkin katsoimme Real Madridin viimeiset kaksi ottelua, joissa he pelasivat tasan ja olemme analysoineet kummatkin pelit. Katsoimme heidän puolustuksensa liikkeitä auttaaksemme hyökkääjiämme. Jos Casemiro todella puuttuu, niin se on heille suuri menetys. Hän on erittäin tärkeä pelaaja Madridille, joka rytmittää ja juoksee valtavasti keskikentällä.

Tuchel avasi mahdollisesti hieman taktiikkaansa vierailijoitaan vastaan.

– Haluamme käyttää vastahyökkäyksissämme Ousman Dembélén ja Pierre-Emerick Aybameyangin nopeutta. Meidän pitää olla valmis kaikkeen kentällä ja pitää antaa ottelulle vähintään samanlainen kunnioitus, kuin normaalille Bundesliiga-ottelulle. Joukkueessamme on erilaisia vahvuuksia ja pitää paikkansa, että yksi niistä on nopeus.

– Tiedämme Real Madridin hyökkäävien pelaajien laadun. Meille on suuri haaste päästä puolustamaan Gareth Balen, Álvaro Moratan, Cristiano Ronaldon ja Karim Benzeman tapaisia pelaajia. Meidän pitää olla organisoituja ja aktiivisia puolustuksessamme. Kun menetämme pallon, niin on tärkeää, että pysymme samassa formaatiossa, jossa olemme valmiiksi.