Espanjalaislehti AS:n mukaan Atlético Madrid on päässyt alustavaan sopimukseen hyökkääjä Kévin Gameiron kanssa. Lopullisen sopimuksen syntyminen on enää pienistä yksityiskohdista kiinni.

Gameiro on ollut läpi kesän siirtohuhuissa Euroopan suurseuroihin. Nyt Atlético Madrid näyttäisi päässeen pelaajan kanssa sopimukseen. Ranskalainen on siirtymässä seuraan 32 miljoonan euron siirtosummalla, mutta bonukset saattavat nostaa pelaajasta maksetun siirtokorvauksen Sevillan myyntihistorian kalleimmaksi. Aiemmin kallein myynti on ollut Dani Alves, joka kaupattiin Barcelonaan 35,5 miljoonan euron siirtosummalla vuonna 2008.

Atlétin manageri Diego Simeone haluaa nopeasti hyökkääjän joukkueeseensa, jotta seura saisi valmistautua kauteen rauhassa. Seura on ollut Chelsea-hyökkääjä Diego Costan perässä, mutta pelaajan tuominen Espanjaan olisi kestänyt paljon kauemmin.

Gameiro viimeisteli viime kaudella La Ligassa Sevillan paidassa 16 maalia ja antoi neljä maalisyöttöä. Ranskan maajoukkueessa 29-vuotias hyökkääjä on esiintynyt vain kahdeksan kertaa.