Kolumbialainen Radio Caracol kertoo: James Rodríguezin siirrosta tiedotetaan sunnuntaina. Radioaseman mukaan Real Madridin pelintekijä siirtyy Manchester Unitediin. Tiedoista on uutisoinut Espanjassa muun muassa AS.

Mikäli Radio Caracolin tiedot pitävät paikkansa, United tiedottaa Rodríguezin siirrosta Realin kauden viimeisen sarjapelin jälkeen. Sen jälkeen Los Blancosilla on toki vielä edessään Mestarien liigan finaali, ja Real aikookin vahvistaa kaupan vasta tuon pelin jälkeen.

Rodríguez siirtyi Real Madridiin Monacosta 75 miljoonan euron kaupassa kesällä 2014. Avauskokoonpanoon murtautuminen on kuitenkin ollut työn ja tuskan takana. Zinédine Zidanen alaisuudessa Rodríguezin asema on heikentynyt entisestään. Peliminuutteja on kertynyt La Ligassa Realin pelaajista 18:nneksi eniten.

25-vuotias Rodríguez on antanut viimeisen puolen vuoden aikana jo pariin kertaan hyvin vahvoja viitteitä lähdöstään. Seurajoukkueiden MM-turnauksen voittohuumassa kolumbialainen sanoi, että ”pöydällä on tarjouksia”, ja että hänellä on ”seitsemän päivää aikaa miettiä”. Viime viikonlopun liigaottelun jälkeen Rodríguez puolestaan taputti yleisölle siihen malliin, että ele tulkittiin jäähyväisiksi.