Deportivo ilmoitti myöhään eilisiltana verkkosivuillaan päässeensä Pepe Melin kanssa yhteisymmärrykseen työsopimuksesta. Mel matkustaa tänään A Coruñaan ja neuvottelee seuran kanssa vielä työsopimuksen pituudesta.

Deportivo antoi toissa päivänä kenkää Gaizka Garitanolle surkeiden tuloksien takia ja espanjalaislehdistön mukaan Melille on asetettu vain yksi tavoite – pysyä sarjassa, vaikkei Deportivo ole edes vielä putoamisviivan alapuolella. Galicialaisseura ei ole voittanut ainuttakaan pääsarjaottelua kahteen ja puoleen kuukauteen. Yli päätään kuluvalla kaudella entinen suurseura on napannut vain neljä täyttä pistepottia La Ligassa.

Mel tunnetaan varmasti parhaiten ajastaan Betisissä. Sevillassa asuva Betisin kausikorttilainen on valmentanut lempiseuraansa kuluvalla vuosikymmenellä neljän ja puolen vuoden ajan. Mel piipahti myös Valioliigassa valmentamassa West Brom Albionia puolen vuoden ajan ja pelasti seuran putoamiselta. Madridilaisvalmentaja jätti WBA:n seuraavana päivänä.

Mel ei ole valmentanut yli vuoteen saatuaan tammikuussa 2016 potkut Betisin peräsimestä. Valmentaja pitää ensimmäiset harjoituksensa galicialaisjoukkueen kanssa tänään iltapäivällä.