Manchester Unitedissa kuusi vuotta 2000-luvun alussa viettänyt Mads Timm, 31, uskoo Cristiano Ronaldon hyötyneen itsekkyydestään.

Real Madridia nykyään edustava Ronaldo murtautui maailman huipulle Unitedin paidassa. Portugalilainen on voittanut maailman parhaalle pelaajalle jaettavan Ballon d”Orin kolme kertaa.

Timm kertoo uudessa kirjassaan, että Ronaldo oli hänelle täydellinen vastakohta Old Traffordilla. Tanskalainen itse vihasi ilmapiiriä Manchesterissa, mutta Ronaldo oli sen sijaan keskittynyt ja hänellä oli horjumaton usko itseensä. Se heijastui myös kentällä.

– Hän suhtautui täysin välinpitämättömästi pelin kollektiiviseen puoleen. Henkisesti hän muistuttaa minua 12-vuotiaana. Mielestäni hän ei välitä, mitä ihmiset ajattelevat hänestä. Se on yksi syistä, miksi hän on kyennyt selviytymään ammattilaisjalkapallossa, Timm sanoo.

– Muistan harjoituspelin treeneissä, kun olin vasemmalla laidalla ja hän oikealla laidalla vastustajajoukkueessa. Joka kerta kun kohtasimme, hän vain lensi ohitseni. En juuri koskaan ollut hengästynyt harjoitusten jälkeen, mutta sinä päivänä hän jätti minut haukkomaan henkeäni.

Lähde: Goal.com