Valencia luuli jo löytäneensä uuden päävalmentajan tilapäisesti virkaa hoitaneen Voro Gonzálezin työtä jatkamaan. Valinta osui Marcelinoon, mutta Espanjan jalkapalloliitto ei kuitenkaan hyväksynyt miehen nimitystä.

Liiton kielto perustuu sääntöön, jonka mukaan yksi valmentaja ei saa valmentaa kahta eri La Liga -joukkuetta saman kauden aikana. Marcelino sai potkut Villarrealista vain muutama päivä ennen kauden alkua viime kauden päätöskierroksen kyseenalaisista tapahtumista johtuen. Valmentaja itse oli erottamisestaan hyvin tuohtunut.

El Español -lehti nostaa jutussaan seuraavaksi valmentajakandidaatiksi hyvin mielenkiintoisen nimen. Sivusto nimittäin tarjoaa Valencian peräsimeen aiemmin Ajaxia, Barcelonaa ja Bayern Müncheniä sekä viime kaudella Manchester Unitedia valmentanutta Louis van Gaalia.

Toimittajan sana:

Louis van Gaal Valenciaan? Enpä usko. Valmentajamarkkinoilla pyörii aina kannuksensa ansainneita konkareita, joita lehdistö tarjoaa sinne sun tänne. Milloin joka suuntaan on viety Guus Hiddinkiä ja milloin Pep Guardiolaa. Hollantilaista ehdittiin viedä huhuissa päivän ajan jo Bundesliigan HSV:hen, mutta sekin huhu kaatui alta aikayksikön. Nyt El Español ehti tässä kilpajuoksussa mainitsemaan ensimmäisenä van Gaalin nimen, mutta tuskin huhua kannattaa kovin tosissaan ottaa. Lupaan tässä ja nyt syödä lippalakillisen raakaa parsakaalia, jos kyseinen huhu toteutuu.

Mitä Bundesliigaan tulee, niin täytyypä ohimennen mainita, että Espanjassa käytössä oleva sääntö saisi saksalaisfutiksen melko lailla sekaisin. Bundesliigassa kun on enemmän sääntö kuin poikkeus, että potkut saanut pääsarjavalmentaja löytää uuden työpaikan saman sarjan sisältä.