Villarrealista kuukausi sitten kenkää saanut Marcelino on ensimmäistä kertaa astunut julkisuuteen kommentoimaan potkujaan. Marcelino piti lehdistötilaisuuden Madridin Eurobuilding-hotellissa.

– Haluan, että Rayo Vallecanon seurapresidentti Martín Presa luopuu sanoistaan minua kohtaan seuraavien tuntien aikana. Jos niin ei tapahdu, aloitan oikeustoimet häntä vastaan. Minä en ole hullu tai murhaaja, kuten hän väittää. En ole tehnyt mitään väärää kilpailua kohtaan, minulla on ammattiylpeyteni. Minun suhteeni Villarrealin seurapresidentin Fernando Roigin kanssa on ollut moitteeton läpi tämän ajan. Roig ei koskaan sanonut minulle, että sain potkut viimeisen kierroksen tapahtumien jäljiltä.

– Soitin viime sunnuntaina Roigille, jotta hän voisi selventää mediaan lausumiaan sanoja minusta. Hän sanoi minulle, ettei koskaan ole epäillyt rehellisyyttäni ja ammattitaitoani. Roig osoitti puhelimessaan herrasmiehisyytensä. Jos oikeusviranomaiset haluavat kysellä minulta Sporting-Villarrealin tapahtumista, niin olen mielelläni käytettävissä. On tullut aika eritellä sanotuista sanoista totuus, koska kaikki toteamukset jalkapallossa eivät pidä paikkaansa.

– Oli minun virheeni sanoa ennen ottelua, että halusin Sportingin jäävän pääsarjaan. Minun lähtöni syy oli se, että valmennusjohto ja seurajohto eivät olleet samassa asemassa asioiden suunnittelussa. Nyt on Fernando Roigin aika selittää miksi todella potki minut pihalle. En ymmärrä miksi minun avauskokoonpanoani Sportingia vastaan epäillään, koska olen aina tehnyt paljon rotaatiota.