Real Madridin joukkueessa pelätään, että päävalmentaja Zinédine Zidane haluaa jättää pestinsä ennenaikaisesti, kertoo Goal.

Ranskalaisluotsilla on sopimus vielä ensi kaudesta, mutta Goalin mukaan Zidane vaikuttaa pelaajien mielestä väsyneeltä ja ärtyneeltä.

Zidane on tiettävästi kyllästynyt asioihin, joihin hän ei voi vaikuttaa. Madrid on joutunut taistelemaan tällä kaudella lukuisten loukkaantumisten ja otteluruuhkan kanssa. Zidanen mielialaan on vaikuttanut myös se, kuinka paljon Real Madrid saa jatkuvasti kritiikkiä myös kentän ulkopuolisista tapahtumista.

Madrid on yhä mukana La Ligan mestaruustaistossa, mutta Mestarien liigasta putoaminen jätti karvaan maun Zidanen suuhun. Asiat eivät ole enää ennallaan, kun hän ei voi luottaa entisiin luottopelaajiinsa Marceloon ja Iscoon.

Myös koronapandemialla on ollut vaikutus hänen työhyvinvointiinsa. Zidane nauttii tähtisikermänsä valmentamisesta, mutta hän on saanut tarpeekseen jatkuvista koronatesteistä ja rajoituksista.

Real Madridin seurajohto toivoo Zidanen jatkavan seurassa sopimuksensa loppuun, mutta he kunnioittavat ranskalaisvalmentajan päätöstä – oli se mikä hyvänsä.