Siipirikkoinen Real Madrid onnistui kaventamaan eroa sarjakärki Atlético Madridiin kaatamalla lauantain myöhäisottelussa Valladolidin 1–0.

Täysi pistepotti vieraskentällä oli päävalmentaja Zinédine Zidanen mieleen, sillä hyviä tuloksia on nyt tullut useampi putkeen.

– Meidän on jatkettava sitä, mitä teemme. Se on tärkeä voitto meille. Kyseessä oli neljäs peräkkäinen, ja meidän on jatkettava sitä, mitä teemme – ilman, että huolehdimme muista, Zidane kommentoi seuran verkkosivuilla.

Ratkaisijaksi nousi tällä kertaa keskikenttäpelaaja Casemiro, joka viimeisteli ottelun ainoan osuman 65. minuutilla Toni Kroosin syötöstä.

– Me tiedämme, miten hyvä pelaaja hän (Casemiro) on ja mitä paikkaa hän pystyy pelaamaan. Me tiedämme, että hän pystyy viimeistelemään tuolla tavalla kuin hän maalissa teki.

Zidane kertoi, että loukkaantumisen takia sivuun joutunut kärkipelaaja Karim Benzema on menossa uuteen kuvaukseen. Sen jälkeen miehen tilanteesta tiedetään enemmän.

– Emme aio ottaa mitään riskejä mihinkään suuntaan. Meillä on paljon pelejä jäljellä, ja hän on mukana, jos hän pystyy. Jos hän ei ole, emme aio ottaa mitään riskejä.

– Tällä hetkellä tilanne on mikä on. Meillä on paljon pelaajia sivussa. Toivomme saavamme joitakin takaisin. En tiedä, palaavatko he ensi viikolla, mutta me saamme joitakin pelaajia takaisin. Tällä hetkellä moni on sivussa ja meidän täytyy selvitä siitä.