Zinédine Zidanen luotsaama Real Madrid nousi tasapisteisiin Barcelonan kanssa, kun jälkimmäinen jäi tasapeliin Sevillan kanssa ja Real Madrid onnistui kaatamaan Real Sociedadin.

Nyt ranskalaisvalmentajan ryhmä on saanut mestaruudesta taistelevan kilpakumppaninsa kiinni, kun La Ligaa on jäljellä kahdeksan kierrosta.

− Emme ole voittaneet vielä mitään. Olemme saaneet kolmesta pelistä yhdeksän pistettä, mutta tästä tulee hankalaa loppuun saakka. Pelaajat ovat teknisesti ja fyysisesti hyvässä kunnossa, joten tässä vireessä on jatkettava, Zidane sanoi lehdistötilaisuudessa.

Yksi Real Madridin leirissä huolta aiheuttanut asia on Sergio Ramosin pelikunto. Hänet piti vaihtaa pois kentältä kesken ottelun vamman takia.

− Luulen, että se on vain pieni kolhu ja siinä kaikki. Se on hyvä asia. Hän on mielestäni maailman paras puolustaja, Zidane kehui joukkueensa kapteenia.

Real Madridin voitto Real Sociedadista aiheutti parranpärinää. Moni kritisoi tuomareita ja väitti näitä puolueellisiksi, kun pelissä nähtiin monia tuomaripäätöksiä madridilaisten hyväksi.

− Minua ärsyttää se, että puheenaiheena on koko ajan vain yksi asia, ja se on tuomarityöskentely, Zidane kuittasi ja jatkoi.

− Emme voi kontrolloida ristiriitaisia tilanteita. Voitimme kentällä ja ihan ansaitusti.

Lähde: ESPN