Real Madrid kohtaa Bayern Münchenin Mestarien liigan välierissä. Otteluparin avausosa pelataan Münchenissä tiistaina 30.4.

Kaikki englantilaisseurat ovat jo pudonneet Mestarien liigasta, mutta silti välierissä nähdään kenties Englannin A-maajoukkueen kaksi suurinta tähteä. Harry Kanen Bayern haastaa Jude Bellinghamin Real Madridin.

Hayters haastatteli Kanea, joka kertoi, että ensi viikon kaltaiset ottelut ovat juuri niitä syitä, miksi hän ja Bellingham pelaavat ulkomailla.

– Jude on pelannut loistavan kauden. Hän on todellinen maailmanluokan pelaaja ja olen tietenkin onnellinen hänen puolestaan. Luvassa on uusi taistelu hänen joukkuettaan vastaan. Tällaisten kokemusten vuoksi me molemmat lähdimme ulkomaille. Pääsemme kokemaan Mestarien liigan suuria iltoja ja pelaamaan välierissä. Luvassa on hieno kokemus niin minulle kuin hänellekin.

Kaksikko on kentän ulkopuolella ystävyksiä, mutta kentällä ainoastaan voitolla on merkitystä.

– Tietenkin tervehdin häntä ennen ottelua, mutta pelin ollessa käynnissä teemme parhaamme joukkueemme eteen.

LUE MYÖS