Barcelonan topparin Gerard Piquén on vaikea hyväksyä kannattajien käytöstä hänen joukkuekaveriaan Samuel Umtitiä kohtaan.

Ranskalaispuolustaja Umtiti, 27, ei ole pelannut tällä kaudella vielä minuuttiakaan, eikä hän tiettävästi nauti kovin suurta luottamusta Barcelonan valmennusryhmän tai seurajohdon keskuudessa.

Lehtitietojen mukaan Barcelona on yrittänyt päästä Umtitistä ja hänen korkeasta palkkatasostaan jo tovin eroon, mutta ranskalaistoppari on yhä kirjoilla katalonialaisseurassa.

Kannattajat painostivat Umtitiä edellisessä ottelussa viheltämällä ja buuamalla hänelle, kun hän kävi lämmittelemässä. Piquéstä se ei ole oikein.

– Hän noudattaa sopimuksensa kaikkia velvotteita. Ihmisten on oltava empaattisia, kommentoi Piqué La Sotanan haastattelussa.

– Hänen asenteensa on täydellinen. Hän ei ole ikinä jättänyt harjoituksia väliin.

– Toinen asia on se, kuka allekirjoitti hänen sopimuksensa. Se oli seuran jäsenien äänestämä puheenjohtaja.

– Miksi hänelle vihelletään? Monet ihmiset ovat työskennelleet 30 vuotta jossain yrityksessä tekemättä mitään. Jos minä olisin jossain toisessa seurassa, tekisin samoin kuin Umtiti. Jokainen tilanne on erilainen. Pyydän vain, että ihmiset ovat empaattisia.