Getafe isännöi Real Madridia sunnuntai-iltana La Ligassa. Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Zinédine Zidanen Real Madrid matkusti Madridin esikaupunkialueelle hyvin siipirikkoisella kokoonpanolla. Zidanella oli käytettävissään vain 12 edustusjoukkueen kenttäpelaajaa.

Zidane antoi Karim Benzemalle ja Toni Kroosille lepovuoron. Kaksikko aloitti ottelun penkiltä ja Benzema vaihdettiin kentälle toisella jaksolla.

Getafe oli Real Madridin niskan päällä avausjaksolla. Getafe loi useita maalipaikkoja, mutta Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois seisoi kirjaimellisesti päällään ja pelasti joukkueensa huipputorjunnoillaan.

Toinen jakso lähti käyntiin samalla kaavalla. Real Madrid sai näennäisiä pallonhallintajaksoja keskikentällä ja hyökkäyskolmanneksellaan, mutta ei kyennyt luomaan huippumaalintekopaikkoja.

Getafe sen sijaan pelasi nopeaa jalkapalloa ja muun muassa Mauro Arambarrilla, Ángel Rodríguezilla ja Enes Ünalilla oli potentiaaliset maalipaikat, mutta Courtois toimi Real Madridin viimeisenä lukkona.

Real Madridin pistemenetyksen myötä Atlético johtaa La Ligaa kolmen pisteen erolla paikallisvastustajaansa. Barcelona on kolmantena viiden pisteen päässä Atléticosta. Barcelona on pelannut ottelun kärkikaksikkoa vähemmän.