Luis Suárez on poissulkenut potentiaalisen paluunsa Valioliigaan.

Atlético Madridin uruguaylaishyökkääjää on yhdistetty kesän aikana takaisin Liverpooliin, mutta hän vakuuttaa olevansa täysin tyytyväinen tilanteeseensa Espanjan hallitsevan mestarin riveissä.

34-vuotias toteaa tämän lisäksi, että pelaaminen missään muussa englantilaisseurassa kuin Liverpoolissa olisi ”outoa”. Siirtoa pois Atléticosta ei siis ole odotettavissa.

– Pelaaminen mille tahansa muulle joukkueelle kuin Liverpoolille olisi Englannissa vaikeaa, myöntää Suárez World Soccer Magazinelle.

– Minulla oli – ja on toivon mukaan vieläkin – niin hyvät välit Liverpool-fanien kanssa, että pelaaminen toiselle joukkueelle tuntuisi oudolta.

Suárez teki Liverpoolin paidassa 82 maalia kolmessa ja puolessa vuodessa. Hän ei kuitenkaan päässyt juhlimaan joukkueen kanssa kuin yhtä Liigacupin voittoa.

– Olisi tietysti ollut erityistä voittaa mestaruus Liverpoolin kanssa, mutta olen iloinen siitä, että heidän pitkä odotuksensa on nyt ohitse, jatkoi Suárez.

[readmore from=Suarez-Luis]

– Juuri nyt nautin ajastani täällä. Olemme asettuneet aloillemme Espanjaan [perheeni kanssa], joten ei ole tarvetta ajatella, että lähtisin.

– Kun mietin, kuinka hyvin olen sopeutunut ympäristööni Atléticossa, ja miten paljon luottoa valmentaja (Diego Simeone) on minuun laittanut, voin pitää tätä täysin oikeana päätöksenä.

LUE MYÖS: