Kerroimme maanantaina, että myös Luis Suárezin tuoreimman, sunnuntaina tehdyn koronatestin tulos on positiivinen. Suárez uhkaa näin ollen jäädä pois tiistain Mestarien liiga -kamppailusta Bayern Müncheniä vastaan.

Tilanne ei kuitenkaan ole vielä lopullisesti selvä, kuten Marca jutussaan kertoo. Sen mukaan valmentaja Diego Simeone ei ole vieläkään heittänyt toivoa Suárezin pelaamisesta. Jos Suárezin tuorein näyte antaa vielä tiistaina negatiivisen tuloksen, voi Atlético saada vielä ottelupäivänä riveihinsä merkittävän vahvistuksen.

Suárez sai koronavirustartunnan marraskuun maaottelumatkallaan Uruguayn maajoukkueen mukana – peräti 16 maajoukkuetoverinsa tavoin. Ennen Bayern-ottelua Suárez on ollut tartunnan vuoksi jo kolmesta Atléticon pelistä: La Liga -otteluista entistä seuraansa Barcelonaa sekä Valenciaa vastaan, ja Mestarien liiga -ottelusta Lokomotiv Moskovaa vastaan.

Atlético Madrid aikoo odottaa viimeiseen asti, saako Suárez lopulta peliluvan. Joukkueen hyökkäyspäästä on sivussa joka tapauksessa Diego Costa loukkaantumisen vuoksi.