El Desmarque kertoi torstain numerossaan, että Arsenal on valmis tekemään ison tarjouksen Real Madridin keskikenttäpelaaja James Rodríguezista. Lehden mukaan Arsenal voi tarjota kolumbialaisesta 42 miljoonaa euroa.

Summa ylittää sen, mitä Atlético Madrid ja Napoli aiemmin pelaajasta tarjosivat, muttei vieläkään vastaa Real-pomo Florentino Pérezin hintapyyntöä. Pérez haluaisi Jamesista vähintään 50 miljoonaa euroa.

Ongelma vain on, ettei 28-vuotias James halua lähteä Arsenaliin, eikä ainakin tammikuussa. Hän odottaisi mieluiten kesän siirtomarkkinoita, ja uskoo tarjouksia tulevan silloin valittavaksi enemmänkin. James laskee sen varaan, että hän voi nostaa markkina-arvoaan ensi kesän Copa Américassa.

El Desmarquen mukaan James siirtyisi mieluiten Internazionaleen tai Paris Saint-Germainiin. Arsenalille hän on antanut jo aiemminkin rukkaset.

[readmore from=Rodriguez-James]

Myös Florentino Pérezin intresseissä olisi odottaa, että Jamesin hinta nousisi. Zinedine Zidane puolestaan luopuisi Jamesista jo pian, sillä todellista käyttöä hän ei miehelle näe.

El Desmarquen juttu julkaistiin ennen kuin Arsenal antoi perjantaina potkut valmentajalleen Unai Emerylle. Joukkuetta valmentaa väliaikaisesti Freddie Ljungberg.