Atlético Madrid oli jo hyvissä ajoin liikkeellä, sillä jo toukokuussa ilmoitettiin lupaavan keskikenttäpelaaja Rodrin siirrosta. Nyt tuore 20 miljoonan euron hankinta esiteltiin kannattajille.

Rodri pelasi upean viime kauden Villarrealissa ja mies on ehtinyt jo edustaa Espanjan A-maajoukkuetta, vaikka kutsua ei tullutkaan MM-kisoihin. 21-vuotias Rodri oli todella mielissään päästessään Atléticoon.

– Atlético pyrkii voittamaan kaiken ja se on nähtävissä. Viime vuosina he ovat olleet Mestarien liigan finaalissa ja aina Euroopan huippujen joukossa.

Rodri laittoi vielä astetta kovemmaksi seuraavalla väitteellään.

– He ovat onnistuneet pääsemään lähelle heitä, joiden uskomme olevan parhaita joukkueita. Heillä on paras kokoonpano La Ligassa, Rodri lausui itsevarmana.

Rodri on Atléticon akatemian kasvatteja ja mies pelaa ensi kaudella numerolla 14, joka kuului viime kauden kapteeni Gabille. Gabi siirtyi kauden jälkeen jatkamaan uraansa Qatariin.

– Tulin voittamaan mestaruuksia, ja se on se mentaliteetti, joka minuun siirtyi, kun saavuin (Atléticon) akatemiaan 12-vuotiaana, Rodri hehkutti.