Predrag Mijatovic edusti Real Madridia kolmen kauden ajan vuosina 1996-1999.

Sitä ennen montenegrolaiskärki oli tehnyt hurjaa jälkeä Valencian paidassa. Mijatovic teki Valencialle kaudella 1995-96 jopa 28 sarjamaalia ja sai siirron Real Madridiin. Real Madridissa Mijatovic voitti Mestarien liigan ja La Ligan.

Mijatovic ei ole järin vakuuttunut Real Madridin alkaneen kauden joukkueesta.

– Jos joukkue jää tällaiseksi, voi se kilpailla, mutta en voi olla optimistinen ja miettiä, että olisimme parhaita ja voitamme paljon pokaaleja. Kilpailemme, mutta on parempiakin joukkueita, entinen kärki kertoi El Larguerolle.

– Katsotaan, jos Real Madrid hankkii keskikentälleen uuden pelaajan, vaikka en ole sen suhteen järin optimistinen. Keskikenttä on varsi heikko, eikä siinä ole juurikaan varavaihtoehtoja. Seuran olisi syytä hankkia maailmanluokan keskikenttäpelaaja.

Gareth Bale on pelannut pirteästi kummassakin La Ligan ottelussa tähän mennessä. Mijatovic yllättyi Balen saamasta roolista.

– Minua yllätti se, että tällä hetkellä Bale on koskematon avauskokoonpanon pelaaja. Hän on pelannut todella hyvin. Real Madridin on luotettava häneen ja motivoitava Balea. Katsotaan, mitä tapahtuu.