Radio Sevillan mukaan Betis etsii itselleen parhaillaan uutta päävalmentajaa.

Nykyinen päävalmentaja Rubi ei hyvin todennäköisesti jatka Betisin peräsimessä ensi kaudella. Rubin alaisuudessa Betisin kausi on sujunut heikosti ja seura on sarjassa kymmenen pisteen päässä tavoitteestaan, eli europaikasta.

Rubin huhuttiin syksyllä saavan potkut minä hetkenä hyvänsä, mutta loppujen lopuksi valmentaja kykeni kääntämään kurssin – tosin vain hetkellisesti. Betis on voittanut La Ligassa joulukuun alun jälkeen vain yhden ottelun ja putosi tammikuussa Copasta toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Rayon käsittelyssä.

Lähde kertoo Betisin haluavan Marcelinon tai Manuel Pellegrinin uudeksi valmentajakseen. Radio Sevillan mukaan seura on jo aloittanut keskustelut kaksikon kanssa.

Marcelino on ollut työttömänä syyskuun alusta saakka, jolloin hän sai kyseenalaiset potkut Valencian peräsimestä. Potkut eivät johtuneet urheilullisista tuloksista, jotka olivat olleet luotsin Valencia-pestin aikana moitteettomat, mutta Marcelino riitautui seuran omistajan Peter Limin kanssa ja sai lähteä.

Pellegrini sai sen sijaan potkut vuodenvaihteessa West Hamista surkeiden tuloksien jälkeen. Pellegrini on valmentanut aiemmin La Ligassa Real Madridia ja Málagaa.