Real Madridin luottotopparilla ja kapteenilla Sergio Ramosilla on mielessään uusi tavoite tulevalle kesälle. El Mundon mukaan Espanjan maajoukkuemies haluaa voittaa olympialaisten kultamitalin Japanin kisoissa.

Sen lisäksi Ramos haluaa osallistua Espanjan maajoukkueen kanssa myös EM-lopputurnaukseen, joka pelataan ennen olympialaisten alkua.

Yleensä jalkapallon olympiajoukkue koostuu alle 23-vuotiaista pelaajista, mutta Ramosilla on siitä huolimatta sauma olla joukkueessa. Olympiaryhmään saa nimittäin nimetä kolme yli 23-vuotiasta pelaajaa.

Näin ei yleensä menetellä Espanjassa, mutta Ramos on tiettävästi hyvin halukas olemaan osa joukkuetta ja tekemään Tokiossa saman minkä PSG:n tähtipelaaja Neymar teki Brasilian paidassa vuonna 2016. Brasilia vei olympiakullan kaatamalla finaalissa Saksan rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

El Mundon mukaan Ramos on jo saanut Real Madridilta luvan saapua harjoituskaudelle normaalia myöhemmin, jos paikka olympiakoneessa järjestyy. Maaliskuussa 34 vuotta täyttävä johtajatyyppi tarvinnee pidemmän lepohetken ennen kauteen 2020-21 lähtemistä.

Jos Espanja selviäisi EM-finaaliin, olympiaurakka käynnistyisi jo kymmenen päivän kuluttua EM-finaalista. Olympiafinaali pelataan 8. elokuuta eli vain kaksi viikkoa ennen La Ligan alkua.

Ramos ei ole ainoa olympiakullan kaulaansa haluava pelaaja. PSG:ssä Neymarin tavoin pelaaja ranskalainen Kylian Mbappé sanoi hiljattain, että haluaisi myös Tokioon.

– On eri tapoja saada Ballon d’Or. Mestarien liiga, Ligue 1 ja myös olympialaiset vuonna 2020, Mbappé sanoi.