Gerard Piqué on tehnyt päätöksensä: ”Lopetan urani, jos…”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan keskuspuolustaja Gerard Piqué, 34, lopettaa uransa mikäli seura ei enää näe käyttöä hänelle. Näin hän on väittänyt tubettaja Ibai Llanosin haastattelussa.

– Sinä päivänä, kun en enää Barcelonalle pelaa, jätän jalkapallon taakseni, hän totesi ja jatkoi:

– En koskaan mene toiseen joukkueeseen. Jos he eivät halua minua, siis jos [Ronald] Koeman kertoo minulle, ettei minua tarvita, se on sitten siinä. Minulla ei riitä enää intohimoa kuin Barcelonan edustamiseen. Minulla ei olisi motivaatiota pukea mitään toista peliasua ylleni.

Barcelonalla on Piquén lisäksi jo viisi keskuspuolustajaa ensi kaudeksi: Eric García, 20, Ronald Araújo, 22, Clément Lenglet, 25, Samuel Umtiti, 27, ja Óscar Mingueza, 22. Umtitia ollaan kauppaamassa muualle, mutta Aymeric Laporte, 27, saattaa olla tulossa hänen tilalleen.

Akuutti kysymys ei Piquén lähtö silti vielä ole. Hänen sopimuksensa ulottuu vuoteen 2024 saakka, ja hän sai viime kaudella aina vastuuta, kun oli ehjänä. Loukkaantumiset pitivät hänet sivussa yhteensä 29 ottelusta. Lehtitietojen mukaan hän on myös saanut vahvasti vaikuttaa Barcelonan ensi kauden suunnitelmiin.

Piqué puhui Ibain lähetyksessä itsensä lisäksi Espanyolista, Sergio Agüerosta, 33, ja Erling Braut Hålandista, 20. Hän oli iloinen Espanyolin paluusta LaLigaan ja Agüeron tulosta Blaugrana-nuttuun. Hän myös luonnollisesti toivoi, että Håland saapuisi Camp Noulle, vaikka seura on taloudellisesti haastavassa tilanteessa.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)