Lehti: Barcelona ja Manchester City neuvottelevat topparin siirrosta

© Kuva: Getty Images

Barcelona ja Manchester City neuvottelevat toppari Aymeric Laporten siirrosta katalonialaisjätin riveihin, kertoo Diario Sport.

Barçalla on Eric Garcían hankinnan myötä kuusi keskuspuolustajaa, mutta osa heistä jättänee seuran vielä tänä kesänä. Mieluiten Barcelona luopuisi Samuel Umtitista, mutta ranskalaistopparia on vaikea myydä hänen korkean palkkatasonsa takia.

Laporte, 27, siirtyi tammikuussa 2018 Athletic Bilbaosta Cityyn 65 miljoonalla eurolla ja aloitti uransa Manchesterissä loistavasti, mutta päättyneellä kaudella hän löysi itsensä usein penkiltä Rúben Diasin ja John Stonesin muodostaessa Cityn luottokaksikon.

Hiljattain Laporte vaihtoi edustusoikeutensa Ranskasta Espanjaan, jonka A-maajoukkueessa hän esiintyi ensimmäistä kertaa tällä viikolla Portugalia vastaan.

Laporten ja Cityn sopimusta on jäljellä vielä neljä vuotta, eikä Barcelonalla ole varaa maksaa hänestä isoa siirtokorvausta, mutta Barça saattaa tarjota Sergi Robertoa vaihtokaupassa Manchesteriin. Cityä luotsaa Pep Guardiola, joka antoi Robertolle hänen debyyttinsä Barcelonan edustusjoukkueessa.

LUE MYÖS:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.