Lehti: Real Madrid tekemässä isoa tarjousta Neymarista – PSG ei halua myydä brassitähteä Barcelonaan

© Kuva: Getty Images

Real Madrid tekee kaikkensa saadakseen Paris Saint-Germainin brasilialaistähden Neymarin riveihinsä.

Diario Sport kertoo, että Madrid on valmis tarjoamaan PSG:lle 120 miljoonaa euroa sekä keskikenttäpelaaja Luka Modrićin vaihtokaupassa.

Lehden mukaan seurat ovat lähellä yhteisymmärrystä. Madridin seurajohto on tarjonnut 27-vuotiaalle Neymarille viiden vuoden sopimusta samalla vuosipalkalla, jota hän nauttii Pariisissa.

Diario Sportin mukaan PSG on tarjonnut lähtöhaluista Neymaria ympäriinsä, jotta sen ei tarvitsisi myydä häntä Barcelonaan, brassitähden entiseen seuraan, jonka välit PSG:hen ovat tiettävästi yhä tulehtuneet. Juventus ja Manchester United eivät kiinnostuneet PSG:n ehdotuksesta, mutta Madrid innostui.

Madrid ei ole kuitenkaan päässyt vielä Neymarin kanssa henkilökohtaisista ehdoista sopuun.

Barcelona jahtaa myös Neymaria yhä, mutta sen on ensin päästävä eroon Philippe Coutinhosta, jota on huhuttu lainalle Valioliigaan. Englannin pääsarjan siirtoikkuna sulkeutuu tänään, torstaina.

Neymar on varoittanut Barcelonaa siitä, että hän neuvottelee myös Real Madridin kanssa. Hän on valmis laskemaan palkkapyyntöään, jos pääsee takaisin Barcelonaan, mutta PSG myisi hänet mieluummin Madridiin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.