Barcelona vahvistaa: Lionel Messi ja Samuel Umtiti ovat saaneet seuran lääkäreiltä peliluvan Real Betis -ottelun alla.

Messi oli mukana alustavassa kokoonpanossa jo Internazionale-ottelussa, mutta ei ehtinyt saada pelilupaa vielä tuolloin. Vihreän valon myötä Messi ja Umtiti nimettiin Betis-ottelun kokoonpanoon (katso Barcelonan kokoonpano tästä).

– Katsotaan huomenna [paljonko Messi pelaa], päävalmentaja Ernesto Valverde sanoi lehdistötilaisuudessa hetki sitten.

Messiltä jäi väliin neljä ottelua värttinäluun murtuman vuoksi. Se tuli kaatumistilanteessa Sevillaa vastaan.

– Hän ei enää pelkää kaatumista. Tuollainen on saatava pois mielestä. Ei voi jäädä ajattelemaan, että mitä jos niin käy uudestaan.

[readmore from=Barcelona]

Umtitin pelaaminen on yhtä lailla epävarmaa. Ranskalainen ehti olla sivussa syyskuun lopusta asti. Hänen poissaolonsa aikana Gerard Piquén toppariparina on pelannut Clément Lenglet.

– Se on hyvä asia, miten korkealla tasolla olemme pelanneet [loukkaantumisista huolimatta]. Tämä ei ole mikään ongelma, vaan on loistavaa että meillä on paljon vaihtoehtoja. Katsotaan, ketkä pelaavat huomenna.

Kokoonpanon ulkopuolelle jätettiin valmentajan päätöksellä Ousmane Dembélé. Espanjalaislehdistön tietojen mukaan syynä on kurinpitotoimi. Lue tästä, miten Valverde kommentoi Dembélén pudottamista.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata perjantaista sunnuntaihin La Liga -kierroksen kaikki 10 ottelua maksutta. Lue lisää täältä.