Ernesto Valverde kommentoi Ousmane Dembélén pudottamista – ”Jokainen voi tulkita miten haluaa”

© Kuva: Getty Images

Ousmane Dembélé ei ole mukana kokoonpanossa, kun Barcelona kohtaa sunnuntaina Real Betisin (katso Barcelonan kokoonpano tästä).

Dembélé on kärsinyt aiemmin tällä viikolla vatsataudista, mutta sen ei pitäisi enää vaivata. Espanjalaismedian mukaan suurempi syy on Dembélén hällä väliä -asenne.

Torstaina Dembélé ei ilmoittanut kenellekään, kun hän jäi kotiin sairastamaan. Barcelonan henkilökunta sai hyökkääjän kiinni vasta puolitoista tuntia harjoitusten alkamisen jälkeen.

Perjantaina Dembélé ei osallistunut joukkueharjoituksiin, vaan päävalmentaja Ernesto Valverde määräsi pelaajan harjoittelemaan itsekseen. Lisäharmia on aiheuttanut Dembélén toistuva myöhästely joukkueen tapahtumista.

Lehdistötilaisuudessa Valverdelta kysyttiin, onko kokoonpanon ulkopuolelle jättäminen rangaistus Dembélélle.

– Ei. Jokainen voi tulkita sen, miten haluaa. Tämä on joukkue. Joskus jotkut otetaan mukaan, toisinaan taas toiset. Minä haen vain parasta mahdollista joukkuetta, Valverde sanoi.

– Minulla ei ole mitään kommentoitavaa [Dembélén] kurinpitotoimiin. Se on sisäinen asia.

Seuraavaksi kysyttiin Dembélén myöhästelystä. Pikku hiljaa Valverden puheista alkoi paistaa tyytymättömyys ranskalaista kohtaan.

– Me puhumme paljon heistä, jotka eivät ole kokoonpanossa. Toivotaan, että hän saa lahjakkuutensa hyödynnettyä niin, että joukkue ja seura hyötyvät.

Seuraava kysymys koski Dembélén mahdollista myymistä.

– Siirtomarkkinoilla meidän on vahvistettava joukkuettamme. Dembélén tasoista lahjakkuutta on vaikeaa löytää. Meidän on autettava häntä.

– Toivotaan, että jokainen tässä joukkueessa antaa kaikkensa. Toivotaan, että kaikki vaikuttavat joukkueeseen positiivisella tavalla. Dembélé on uskomaton lahjakkuus. Toivomme, että hän osoittaisi sen joka päivä.

– Hän on erinomainen pelaaja ja toivomme hänelle kaikkea hyvää. Minulla ei ole enempää sanottavaa.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata perjantaista sunnuntaihin La Liga -kierroksen kaikki 10 ottelua maksutta. Lue lisää täältä.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää