Barcelona on julkistanut 19 pelaajan kokoonpanon, jolla se lähtee sunnuntain Real Betis -otteluun. Kokoonpanotiedotteeseen sisältyy tällä kertaa poikkeuksellisen suuria uutisia – sekä positiivisessa että negatiivisessa mielessä.

Aloitetaan positiivisista. Mukaan kokoonpanoon nimettiin Lionel Messi ja Samuel Umtiti. Messi oli mukana jo Internazionale-pelin alustavassa kokoonpanossa, mutta jäi lopulta katsomoon muutaman muun kanssa. Nytkin on mahdollista, että Messi jää vielä kokoonpanon ulkopuolelle.

Umtiti taas palaa kokoonpanoon pitkän tauon jälkeen. Polvivamma on pitänyt topparin sivussa syyskuun lopusta asti. Tässä vaiheessa on epäselvää, nouseeko Umtiti suoraan avaukseen vai pidetäänkö hänet vielä penkillä.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata perjantaista sunnuntaihin La Liga -kierroksen kaikki 10 ottelua maksutta. Lue lisää täältä.

Ja sitten niihin negatiivisiin uutisiin. Yksi mies puuttuu listalta, eikä nyt puhuta loukkaantuneesta Philippe Coutinhosta. Coutinhon sijaan tarkoitetaan Ousmane Dembéléä, joka on onnistunut suututtamaan joukkuekaverinsa ja valmennusjohdon. Dembélé on kärsinyt vatsataudista, joka piti hänet sivussa torstain harjoituksista. Ongelma oli se, ettei Dembélé ilmoittanut vatsataudistaan kenellekään, vaan jätti vain ilmestymättä harjoituksiin.

Perjantaina Dembélé ei harjoitellut muun joukkueen mukana, vaan päävalmentaja Ernesto Valverde määräsi hyökkääjän harjoittelemaan itsekseen.

[readmore from=Barcelona]

Dembélén sijaan kokoonpanossa nähdään Interiä vastaan maalin iskenyt Malcom sekä Malcomin tavoin vähälle vastuulle jääneet Carles Aleñá sekä Denis Suárez.

Barcelonan 19 pelaajan kokoonpano

Maalivahdit: Marc-André ter Stegen, Jasper Cillessen

Puolustajat: Sergi Roberto, Nélson Semedo, Samuel Umtiti, Gerard Piqué, Clément Lenglet, Jordi Alba

Keskikenttäpelaajat: Sergio Busquets, Arthur, Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Carles Aleñá, Rafinha, Denis Suárez

Hyökkääjät: Lionel Messi, Malcom, Luis Suárez, Munir El Haddadi