Real Madridin keskikenttäpelaaja Isco haluaa jättää seuran.

Santiago Bernabéulla kaiken voittanut pelintekijä on jäänyt vähälle vastuulle Zinédine Zidanen alaisuudessa ja haluaa peliaikaa muualta voittaakseen paikkansa myös Espanjan EM-kisajoukkueesta.

The Guardianin ja Sky Sportsin pelaajasiirtoihin erikoistunut jalkapallotoimittaja Fabrizio Romano kertoo, että Isco olisi halukas pelaamaan ennemmin tai myöhemmin Manchester City -manageri Pep Guardiolan alaisuudessa.

– Iscon unelma on pelata Pepin alaisuudessa. Hän on täydellinen pelaaja Guardiolan pelityyliin, Romano kertoi Here We Go -podcastissaan.

Se, yrittääkö Guardiola hankkia Iscon, on kuitenkin kysymys erikseen. David Silvan lähtö on näkynyt Manchester Cityn suorittamisessa tällä kaudella, minkä takia espanjalaisluotsi voisi olla kiinnostunut tuomaan Iscon Etihad Stadiumille.

Guardiola totesi kuitenkin perjantain lehdistötilaisuudessa, ettei hänen seuransa suunnittele tekevänsä pelaajahankintoja tammikuun siirtoikkunassa. Siirto voisi olla todennäköisempi siis vasta kauden jälkeen.

[readmore from=Isco]

Romanon mukaan Isco oli lähellä siirtyä Manchester Cityyn kaksi vuotta sitten, kun osapuolet pääsivät jo sopuun pelaajan henkilökohtaisista ehdoista. Real Madrid ei kuitenkaan suostunut myymään häntä eteenpäin alle 90 miljoonalla eurolla.

Everton, Internazionale ja Sevilla ovat osoittaneet viimeisimpänä kiinnostusta 28-vuotiaasta huippupelaajasta.

Isco on pelannut Real Madridissa yhteensä 314 peliä ja tehnyt 51 maalia. Hänen nykyinen sopimuksensa ulottuu kesään 2022.

LUE MYÖS: