AS: Real Madridilla on uusi suunnitelma Erling Braut Hålandin varalle

© Kuva: Getty Images

Espanjalaislehti AS uutisoi, että Real Madrid tavoittelee yhä Borussia Dortmundin supertähti Erling Braut Hålandia. Norjalaishyökkääjä on jatkanut ennätysten tehtailua Mestarien liigassa.

Real Madrid oli Hålandin perässä jo hyökkääjän edustaessa Red Bull Salzburgia, mutta Dortmund vei pidemmän korren. Nyt Hålandin markkina-arvo on vain kasvanut.

Hålandilla on sopimus saksalaisseuran kanssa vuoteen 2024 saakka, mutta Real Madrid hinkuu Hålandia itselleen. AS:n mukaan espanjalaisjätin tavoitteena on hankkia Håland vuonna 2022.

Ensin Real Madrid pyrkii saamaan PSG:n Kylian Mbappén itselleen vuonna 2021. Seurassa suunnitellaan hyökkäykseen siis todellista tähtisikermää.

AS muistuttaa samalla, että suunnitelma on helpompi laatia kuin toteuttaa. Hålandista käydään kovaa kilpailua, sillä esimerkiksi myös Juventus haluaa 20-vuotiaan norjalaisen itselleen.

On myös sanomatta selvää, että Mbappén ja Hålandin kaltaiset tähdet eivät irtoa halvalla. Borussia Dortmundin urheilupomo Michael Zorc on kommentoinut, että saksalaisseura ei ota huhuja huomioon, vaan suunnittelee pitkää yhteistyötä Hålandin kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.