Zinédine Zidanen luottopelaajia heitetään pihalle Real Madridista? Marca: Seura ei ole ottanut lainkaan yhteyttä

© Kuva: Getty Images

Real Madridissa eletään mielenkiintoisia viikkoja ja kuukausia.

Kolmen pelaajan sopimus päättyy tähän kauteen. Niin Sergio Ramos, Luka Modric kuin Lucas Vázquez saavat periaatteessa neuvotella siirrosta vapaasti minkä tahansa seuran kanssa reilun kuukauden kuluttua.

Real Madrid on keskittänyt resurssejaan toistaiseksi Ramosin kanssa pidettyihin neuvotteluihin. Reilu viikko sitten El Largueron Manu Carreño kertoi, että osapuolet olisivat pääsemässä sopuun kaksivuotisesta jatkosta. Neuvotteluja on käyty suoraan Ramosin ja Realin puheenjohtajan, Florentino Pérezin, välillä.

Edelleen tilanne on kuitenkin se, että Ramos ei ole allekirjoittanut jatkosopimusta. Kello käy tällä hetkellä Realia vastaan.

Siinä missä Ramosin suhteen molemmat osapuolet ilmeisesti haluavat jatkaa yhteistä taivaltaan, Modricin ja Vázquezin suhteen tilanne ei välttämättä ole sama.

Realin asioista tyypillisesti perillä oleva Marca kertoo, että seura ei ole ottanut minkäänlaista yhteyttä Modriciin ja Vázqueziin. 35-vuotias Modric on aiemmin ilmaissut halustaan eläköityä Realissa, mutta kroatialainen kaiketi haluaisi jatkaa peliuraansa vielä tämän kauden jälkeen. Yhtälö on Realille haastava.

Vázquezin puolesta taas on puhunut Zinédine Zidane, joka aivan hiljattain sanoi uskovansa, että jatkosopimus toteutuu. Realin johto ei ilmeisesti kuitenkaan arvosta Vázquezia ihan samalla tavalla kuin Zidane.

Marca kertoo, että Modricin ja Vázquezin lisäksi Realista löytyy vielä yksi, joka pelkää jatkonsa puolesta: Nacho.

Nachon nykyinen sopimus ulottuu kesään 2022, mutta lehden mukaan on mahdollista, että Real laittaa topparin lihoiksi ensi kesänä. Rahaa tarvitaan uusien jättihankintojen, kuten Erling Braut Hålandin ja Kylian Mbappén hankkimiseksi.

Kesällä 2022 loppuu sopimus Nachon lisäksi Raphaël Varanelta, Dani Carvajalilta, Karim Benzemalta, Iscolta ja Marcelolta. Iscon isä kertoi aivan hiljattain, että hänen poikansa haluaisi lähteä Realista jo tammikuussa.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?