La Ligassa kotiyleisönsä edessä pelannut Huesca koki murskaavan 2-6-tappion Valencian käsittelyssä. Ottelulla oli suuret merkitykset sekä taistelussa Mestarien liiga -paikoista että sarjataulukon häntäpäässä.

Valencia CF

@valenciacf_en
FULL-TIME 👏

1 out of 3 ✅

2 more to go @LaLigaEN 🙌

Ottelu ratkesi hyvin nopeasti, kun avausmaali nähtiin jo 2. peliminuutilla Daniel Wassin toimesta. 20 minuutin jälkeen taululla olikin jo 0-3-lukemat, kun Rodrigo ja Santi Mina olivat osuneet. Ensimmäisen puoliajan nöyryytyksessä Mina osui vielä toistamiseen ja Huescan Xabi Etxeita laittoi kerran pallon omaan maaliin koko puolustuksen nolon sähläämisen jälkeen. Tauolla tilanne oli siis 0-5.

Toinen puoliaika vaikutti jatkuvan siitä, mihin ensimmäisellä jäätiin, kun Rodrigo teki 51. minuutilla illan toisen maalinsa. Tämän jälkeen Huesca sai hyvin pientä lohtua, kun ensin Gonzalo Melero kavensi lukemiksi 1-6 ja lisäajalla Alex Gallar osui rangaistuspotkusta.

Tuloksen myötä varmistui, että Huesca tulee putoamaan sarjaporrasta alemmaksi Segundaan kaudeksi 2019-20. Joukkueen visiitti pääsarjassa jäi siis vain vuoden mittaiseksi.

Valencia puolestaan taistelee yhä viimeisestä Mestarien liiga -paikasta eli neljännestä sijasta. Sen edellä on tällä hetkellä Getafe, johon eroa on kolme pistettä, kun pelaamatta on kaksi kierrosta. Neljännestä sijasta taistelee myös Sevilla, joka on tasapisteissä Valencian kanssa.