3 syytä, joiden vuoksi Antoine Griezmann haluaa Atlético Madridista Barcelonaan

© Kuva: Getty Images

Barcelonalaislehti Mundo Deportivo tarjoili merkittävän siirtohuhun kertoessaan, että Antoine Griezmann haluaisi sittenkin Atlético Madridista Barcelonaan.

Griezmann oli tiettävästi hyvin lähellä siirtyä Barcelonaan viime kesänä. Lopulta mieli muuttui ja Griezmann teki rahakkaan jatkosopimuksen Atletiin. Vaan takki on sittemmin taas kääntynyt.

Atlético on ulkona Mestarien liigasta ja Copa del Reystä, ja La Liga on mitä todennäköisimmin ratkennut Barcelonan eduksi. Menestys – tai sen puute – on MD:n tietojen mukaan yksi tekijä Griezmannin muuttuneen mielen taustalla.

Muitakin syitä on, kuten se että Atléticon nykyjoukkueen runko on hajoamassa. Puolustuksesta Diego Godín saattaa siirtyä muualle jo tänä kesänä, samoin Filipe Luís ja Lucas Hernández. Hyökkäyksestä taas saattaa lähteä Griezmannin kärkipari Diego Costa, jota tiettävästi houkutellaan Kiinaan.

Griezmann on MD:n tietojen mukaan myös uupunut rooliinsa Diego Simeonen pelitavassa. Simeone vaatii myös hyökkääjiltään valtavaa työmäärää puolustussuuntaan, mikä on pois hyökkäyspelaamisesta.

27-vuotiaan Griezmannin sopimus ulottuu kesään 2023 ja se sisältää 120 miljoonan euron ulosostopykälän.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää