MD: Antoine Griezmann muuttanut mieltään – haluaa Barcelonaan, osapuolet olleet jo yhteyksissä

© Kuva: Getty Images

Antoine Griezmann -saaga on saamassa jatko-osan.

Enemmän tai vähemmän koko viime kausi spekuloitiin Griezmannin Barcelona-siirrolla. Sen piti jo olla varma, mutta lopulta Griezmann jäikin Atlético Madridiin, teki seuran kanssa jatkosopimuksen ja sai valtavan palkankorotuksen. Erityisen nöyryyttäväksi tilanteen teki Barcelonalle se, että Griezmann ilmoitti päätöksestään minidokumentissa, jonka oli kuvannut Gerard Piquén yritys.

Nyt karuselli pyörii taas. Mundo Deportivo kertoo, että Griezmann katuu päätöstään ja haluaa sittenkin taas siirtyä Barcaan.

Griezmannin leiristä on lehden mukaan jo otettu yhteyttä Barcelonaan. Ensimmäisten viestien sävy on ollut katuva ja anteeksipyytelevä. Yhteydenotot tapahtuivat ennen Atletin ja Juventuksen välistä Mestarien liiga -ottelua.

Barcelonan kannalta tapaus Griezmann on mielenkiintoinen. Seura etsii markkinoilta seuraajaa ja lepuuttajaa Luis Suárezille, jolla on ikää 32 vuotta. Barca on tiettävästi erityisen kiinnostunut Eintracht Frankfurtin Luka Jovicista, mutta listalla ovat myös Valencian Rodrigo Moreno, Sevillan André Silva ja Celta Vigon Maxi Gómez.

Griezmann olisi siitä mielenkiintoinen vaihoehto, että hänen osaltaan neuvotteluja ei tarvitsisi käydä kovin pitkään ja hartaasti. Ranskalaishyökkääjän sopimuksessa on 120 miljoonan euron ulosostopykälä, joten sen maksamalla Barcelonan tarvitsisi neuvotella vain Griezmannin itsensä kanssa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää