Ranskan A-maajoukkue jatkoi komeaa vuottaan kaatamalla Saksan Nations Leaguessa lopulta luvuin 2-1.

Ranskan kummastakin maalista vastasi Antoine Griezmann, joka nousi voittomaalinsa myötä Ranskan A-maajoukkuehistorian kymmenen parhaan maalintekijän joukkoon.

Saksa meni ottelun ensimmäisellä jaksolla johtoon. Leroy Sané hankki vieraille rangaistuspotkun pallon osuttua Ranskan Presnel Kimpemben käteen. Toni Kroos iski ottelun avausmaalin pilkulta, vaikka isäntien maalivahti Hugo Lloris osuikin palloon.

Ranska tuli rinnalle ja ohi toisella jaksolla. Aluksi Lucas Hernández keskitti pelivälineen boksissa odottaneelle Griezmannille. Atlético-hyökkääjä puski pallon komeasti ohi Manuel Neuerin. Hetkeä myöhemmin Blaise Matuidi kaadettiin rangaistusalueella ja Ranskalle tuomittiin pilkku.

Griezmann pisti pallon varmasti verkon perukoille ja vei Ranskan voittoon. Ranska johtaa lohkoaan. Saksa on vaarassa pudota B-sarjaan.