Real Madrid ja Bayern München iskivät keskiviikkoiltana yhteen Mestarien liigan välierien jälkimmäisessä osassa. Real Madrid voitti ottelun 2-1 ja eteni Mestarien liigan finaaliin yhteismaalein 4-3.

Ottelun avausjakso oli varsin tasainen. Real Madrid ja Bayern kykenivät luomaan muutaman maalipaikan.

Rodrygo pääsi kahdesti loistopaikkaan, mutta Bayern-vahti Manuel Neuer pysäytti laitahyökkääjän yritykset. Harry Kane sen sijaan laukoi pallon boksin rajalta tolpan juureen, mutta Andriy Lunin torjui varmasti englantilaishyökkääjän laukauksen.

Toinen jakso alkoi yhtä vauhdikkaasti. Kane pääsi laukomaan pienestä kulmasta ja Lunin venyi jälleen vedon eteen. Hetkeä myöhemmin Rodrygo laukoi komean vapaapotkun kohti Neuerin vartioiman maalin kulmaa, mutta konkarivahti nappasi komean torjunnan.

Ottelun avausmaali nähtiin 67. minuutilla. Kane lähetti pitkän pallon laidalle. Alphonso Davies nappasi sen itselleen, leikkasi sisään ja laukoi pelivälineen upeasti takakulmaan. 0-1. Vain kahta minuuttia myöhemmin Real Madrid sai pallon maaliin, mutta osuma hylättiin Nachon rikkeen vuoksi. Nacho työnsi käsillään Joshua Kimmichin kasvoja ja Bayern-pelaaja kaatui kentän pintaan.

Real Madrid nousi tasoihin 88. minuutilla. Vinícius lähetti pallon maalille. Neuer ei saanut helppoa palloa kiinni, ja peliväline pomppi maalivahdin käsistä maalin edustalle juosseelle Joselulle, joka siirsi sen vapaasti maaliin. 1-1.

Real Madridin voittomaali syntyi kahta minuuttia myöhemmin. Antonio Rüdiger pelasi pallon maalin edessä odottaneelle Joselulle ja vaihdosta kentälle tullut hyökkääjä iski heti perään toisen maalinsa. 2-1.

Real Madrid kohtaa finaalissa Borussia Dortmundin. Dortmund voitti välierissä PSG:n yhteismaalein 2-0. Finaali pelataan Wembleyllä 1.6.