”Kädet olivat ihan jäässä” – Lionel Messi tärisi Madridin rankkasateessa, Thibaut Courtois sinnitteli tolppien välissä

© Kuva: Getty Images

Real Madridin ja Barcelonan välisessä el Clásicossa oli lauantaina perinteille uskollisesti varsin kuuma tunnelma, mutta sääolosuhteet pitivät huolen siitä, että pelaajat eivät päässeet kiehumaan liikaa.

Madridissa oli ottelun aikaan reilut kymmenen astetta lämmintä, mutta Estadio Alfredo Di Stéfanoa piiskasi rankkasade, joka vain yltyi toisella puoliajalla.

TV-kuvista näkyi, kuinka Barcelonan kapteeni Lionel Messi tärisi kentällä. Lopulta argentiinalaistaiturin oli vaihdettava alus- ja pelipaitansa, jotta hän lakkaisi hytisemästä.

Sade teki tepposensa myös erotuomari Jesús Gil Manzano laitteille. Gil Manzano joutui keskeyttämään pelin pariksi minuutiksi, jotta hän saisi uudestaan ääniyhteyden muihin tuomareihin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois myönsi, että hänenkin hampaansa kalisivat ottelun aikana, mutta belgialaistorjujan mukaan pelatessa ei edes tajua miettiä palelemista.

– Kun sataa tuolla tavalla ja on litimärkä, niin kädet ja käsivärret ovat ihan jäässä, mutta pelatessa adrenaliini pumppaa. Siinä keskittyy pelaamiseen ja unohtaa sen (kylmyyden), sanoi Courtois Madridin verkkosivuilla.

Hän oli erityisen tyytyväinen siihen, miten Real Madrid puolusti johtoaan. Los Blancos voitti pelin 2-1 ja siirtyi ainakin hetkellisesti La Ligan piikkipaikalle.

– Meidän oli laskeuduttava syvälle toisella puoliskolla, ja se oli todella vaikeaa, mutta me sinnittelimme, jatkoimme eteenpäin ja teimme hyvää työtä.

– Tämä joukkue tietää, miten taistellaan, ja sitä me tänään teimme. Me laskeuduimme syvälle ja puolustimme hyvin joukkueena. Me annoimme heille pari maalipaikkaa, mutta minä pysäytin ne hyvin.

LUE MYÖS:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.