Casemiro otti lauantaina toisen punaisen korttinsa Real Madridin riveissä, kun Los Blancos voitti Barcelonan 2-1 La Ligan el Clásicossa.

Tilastopalvelu Optan mukaan Casemiro on nyt tehnyt Madridin paidassa yhteensä 478 rikettä 277 ottelussa, mutta punaista hän on tosiaan katsellut vain kahdesti. Niistä ensimmäinen tuli maaliskuussa 2019 sarjapelissä Real Valladolidia vastaan ja silloinkin kahden keltaisen seurauksena.

Lauantaina Casemiro oli kentällä lähes ottelun loppuun saakka, mutta keltaiset korttinsa hän nappasi ennätyksellisen nopeasti. Ensin brassipelaaja kaatoi varoituksen arvoisesti Lionel Messin keskiviivan paikkeilla ja lähes heti perään Óscar Minguezan rangaistusalueen tuntumassa. Keltaisten korttien välillä oli vain 55 sekuntia, mikä on uusi ennätys Madridin ja Barcelonan välisten otteluiden historiassa.

Casemiro oli kyllä muuten elementissään ja yksi ottelun näkyvimmistä hahmoista myös ilman punaista korttiaan. Hän voitti kaksi pääpalloa, otti Madridin pelaajista toiseksi eniten pallokosketuksia, taklasi ja otti enemmän syötönkatkoja kuin kukaan muu ja tuli rikotuksi kaikkiaan kuusi kertaa, useammin kuin yksikään toinen pelaaja kentällä. Toisaalta Casemiro myös rikkoi kaikista pelaajista eniten, yhteensä neljä kertaa ennen ulosajoaan.

OptaJose

@OptaJose
478 - Casemiro 🇧🇷 has been sent off for the second time for Real Madrid after 478 fouls in all competitions (the first one was vs Real Valladolid in #LaLiga in March 2019). Unbelievable

#ElClasico

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
#OJOALDATO - La doble tarjeta amarilla a Casemiro (en 55 segundos) es la más rápida en TODA la historia de los clásicos

Lähteet: OptaJose, MisterChip, WhoScored