Real Madridin ja Barcelonan välisessä el Clásicossa riitti totuttuun tapaan draamaa ja puhuttavia tilanteita. Los Blancos voitti lauantaina arkkivihollisensa La Ligassa 2-1.

Barcelonan mielestä siltä jäi selkeä pilkku saamatta, kun Martin Braithwaite kaatui varsinaisen peliajan loppuhetkillä rangaistusalueella. Madridin Ferland Mendy oli tanskalaishyökkääjän kannoilla, tarttui häneen lyhyesti, ja Braithwaite kaatui päätyrajan tuntumassa.

Barçan pelaajat piirittivät erotuomari Jesús Gil Manzanoa hyvän aikaa, mutta oikeudenjakaja ei nähnyt tilanteessa rangaistuspotkun aineksia, eikä käynyt katsomassa tilannetta videolta. Tilanteesta ärsyyntynyt Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman sai protestoinnistaan keltaisen kortin.

Hollantilaisluotsi oli vielä pelin jälkeen hyvin närkästynyt Gil Manzanon päätöksestä ja sanoi, että sen olisi pitänyt olla ”päivänselvä pilkku”. Kun aihe tuli esille Movistarin haastattelussa, Koeman lähti kävelemään siitä kesken kaiken pois, koska toimittaja ei sanonut omaa mielipidettään asiaan.

– Meidän on hyväksyttävä se ja pysyteltävä hiljaa. Olen sanonut, mitä mieltä olen siitä, aloitti Koeman Diario Sportin mukaan.

– En tiedä, miksi Espanjassa on VAR, jatkoi hollantilaisluotsi ja kysyi sitten toimittaja Ricardo Sierralta, mitä mieltä hän oli tilanteesta.

– Oliko se sinusta pilkku vai ei?

– Tuomari päättää, vastasi Sierra.

– OK, sinä et halua ottaa riskiä, totesi Koeman ja lähti kävelemään haastattelusta ennenaikaisesti.

Voit katsoa videon haastattelusta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

Fútbol en Movistar Plus+

@MovistarFutbol
La entrevista post partido a Koeman. #ElPartidazoDeMovistar

Fútbol en Movistar Plus+

@MovistarFutbol
''El penalti es clarísimo''. Koeman. #ElPartidazoDeMovistar