Ousmane Dembélé ei ole kovin kovassa huudossa Barcelonassa juuri nyt.

Barcelona maksoi Dembéléstä 115 miljoonaa euroa (summa voi vielä nousta), mutta on saanut vastalahjaksi lähinnä ongelmia.

Viime kausi meni Dembéléltä pilalle loukkaantumisen vuoksi. Tätä kautta ovat varjostaneet toistuvat myöhästymiset joukkueen tapahtumista ja epätasaiset peliotteet.

Tuorein välikohtaus nähtiin torstaina. Dembélé oli vatsataudissa eikä kyennyt osallistumaan joukkueen harjoituksiin. Ongelma oli se, ettei Dembélé ilmoittanut asiasta kenellekään. Seuran edustajat saivat pelaajan kiinni vasta puolitoista tuntia harjoitusten alkamisen jälkeen, ja seuran lääkäri kävi Dembélén kotona toteamassa tilanteen.

[readmore from=Barcelona]

Mundo Deportivo kertoo, että Barcelonan sisällä Dembélén käytös herättää paheksuntaa. Joukkuekaverit suorastaan suuttuivat ranskalaisen tuoreimmasta tempusta.

AS taas kertoo, että päävalmentaja Ernesto Valverde hoiti välikohtauksen omalla tavallaan. Hän määräsi Dembélén harjoittelemaan perjantaina itsekseen.

Normaalitilanteessa Valverde saattaisi jättää rangaistukseksi Dembélén kokoonpanon ulkopuolelle sunnuntain Betis-ottelusta. Nyt tilanne on kuitenkin hankala, sillä Philippe Coutinho on varmuudella sivussa eikä Lionel Messinkään pelaamisesta ole takeita.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata perjantaista sunnuntaihin La Liga -kierroksen kaikki 10 ottelua maksutta. Lue lisää täältä.