Keskikenttäpelaaja Frenkie de Jongin mukaan Barcelonan nöyryyttävä 2-8-tappio Bayern Münchenille Mestarien liigan puolivälierässä toi esiin joukkueen lukuisia ongelmia.

– Uskon tämän päivän osoittaneen, että meillä on paljon ongelmia joukkueessamme. Uskon tämän päivän näyttäneen sen, ja me tiedämme, että meidän on tehtävä paljon muutoksia, kommentoi Hollannin maajoukkuepelaaja Goalin mukaan.

– Tämä on vaikeaa kannattajille, joten pahoittelut myös heille. Meidän on mielestäni muutettava monia asioita.

De Jongin, 23, mukaan Barcelonan itseluottamus karisi nopeasti Bayernin käsittelyssä.

– Me uskoimme ensimmäisen 15-20 minuutin aikana, että voisimme voittaa Bayernin. He tekivät maalin aikaisin, mutta me teimme tasoituksen ja saimme kaksi hyvää paikkaa luotua, joten tietysti uskoimme siihen.

[readmore from=Barcelona]

– Mutta he olivat paljon parempia. En usko sen johtuneen liiemmin lahjakkuudesta, vaan intensiteetistä ja kovasta työstä, ja meidän on tehtävä niiden eteen töitä.

– Tietysti tämä on iso pettymys, mutta ei pelkästään minulle, vaan koko seuralle, koska tämä seura on tottunut voittamaan pokaaleja. Tämä on maailman isoin seura, joten meidän on suoriuduttava paljon paremmin kuin tänään.

De Jongilta kysyttiin, voiko kukaan pysäyttää Bayern Müncheniä, joka kohtaa välierässä joko Manchester Cityn tai Lyonin. Kaavion toiselta puolelta loppuotteluun pääsee RB Leipzig tai Paris Saint-Germain.

– City on myös todella hyvä joukkue. Lyon on hyvä.

– Mutta… Minua ei juuri kiinnosta tällä hetkellä. Olen pahoillani, mutta he olivat todella hyviä tänään ja ansaitsivat voiton.