Philippe Coutinho käväisi hiljattain nilkkaoperaatiossa.

Bayern Münchenissä tämän kauden lainalla Barcelonasta pelaavan Coutinhon oikea nilkka leikattiin. Bayernin mukaan Coutinhon oli määrä olla alustavasti sivussa vain muutaman viikon ajan, mutta kuntoutuminen on ottanut takapakkia.

Mundo Deportivon mukaan Coutinho on sivussa pelikentiltä noin kuuden viikon ajan, eli brasilialainen ei pelaa todennäköisesti enää otteluakaan tällä kaudella. Bundesliiga jatkuu ensi viikonloppuna.

Coutinhon loukkaantuminen on surkea uutinen Barcelonalle. Barcelona odotti, että Coutinho olisi kyennyt osoittamaan loppukauden aikana taitojaan hänestä kiinnostuneille seuroille, jotta Barcelona saisi hänet myytyä seuraavassa siirtoikkunassa.

Bayern Münchenin ei odoteta käyttävän 120 miljoonan euron osto-optiotaan, ja Coutinho siirtyy todennäköisesti takaisin Valioliigaan. Tuore loukkaantuminen saattaa kuitenkin vähentää Coutinhoon kohdistuvaa kiinnostusta ja se pelottaa Barcelonaa.

Barcelonan on nimittäin saatava mahdollisimman paljon rahaa seuraavassa siirtoikkunassa rahoittaakseen omia hankintojaan.