Atlético Madrid tiedottaa kotisivuillaan, että Espanjan maajoukkuehyökkääjä Diego Costa kärsii välilevytyrästä. Costa on käynyt magneettikuvauksissa. Neurokirurgiset asiantuntijat päättävät lähipäivinä, miten vammaa lähdetään hoitamaan.

Atlético de Madrid

@Atleti
[📋] PARTE MÉDICO
@diegocosta sufre una hernia discal cervical. En los próximos días nuestro delantero será valorado por especialistas en neurocirugía para establecer el tratamiento definitivo.
➡ ow.ly/AiiN30pSZ5J

Vielä ei ole tiedossa, vaatiiko Costan vamma leikkausta. Riippumatta siitä, espanjalaislehti AS arvioi Costan olevan sivussa huhtikuulle saakka. Jos leikkauspöydälle päädytään, niin sitten vielä pidempään. Olennaista ratkaisussa on, painaako tyrä hermoa vai ei.

– Jos tyrä on pieni, lepo ja kuntoutus riittää, mutta jos se vaikuttaa hermoon, vamma pitää leikata. Siitä tulisi vaikeaa, AS:n haastattelemat lääkäriasiantuntijat arvioivat.

Costa on pelannut tällä kaudella 15 ottelua. Niissä hän on tehnyt kaksi ja syöttänyt kaksi maalia. Jos toipilasaika tosiaan venyy huhtikuulle, tulee Costalle todella kova kiire, jos hän mielii mukaan Espanjan kesän EM-joukkueeseen.